Federatie

NIEUW: Gratis PA en PE-pakket tot 01 april 2019

Naast ons reguliere opleidingsaanbod bieden wij u vanaf heden een exclusief pakket dat u ondersteunt in het actueel houden van uw vakkennis en -vaardigheden.

Een cadeau voor u

Op 11 oktober 2018 vierde de Federatie van Assurantieclubs, de landelijke koepel waar ook LAC Zuid deel van is, haar zeventigjarig bestaan. Als ‘cadeau’ aan de leden van de assurantieclubs wordt een PA (permanent actueel)-programma aangeboden, exclusief voor leden. Alles in digitale vorm.

Permanent Actueel

Sinds de invoering van de Wft wordt van u verwacht dat uw vakkennis en – vaardigheden up-to-date zijn. Dit toont u aan door het periodiek examen doen (Wft PE) voor die diploma’s waar u voor gekwalificeerd bent (Wft).

Van u wordt verwacht dat uw kennis en vaardigheden in de perioden tussen de PE-toetsing ook actueel zijn. Dat kunt u zelf ‘regelen’, of veilig stellen door gebruik te maken van een PA-aanbod van een van de opleiders.

Federatie PA

Uw assurantieclub brengt nu – zoals gezegd – een eigen aanbod uit. Daartoe wordt samengewerkt met een gerenommeerd kennis- en opleidingsinstituut: Akkermans & Partners. Het PA-pakket wordt uitgebracht als whitelabel voor de Federatie van Assurantieclubs.

De toegang tot dit pakket is gratis tot 1 april 2019.

U kunt dit zien als een proefperiode, voor u de gelegenheid om bijvoorbeeld een vergelijk te maken met uw huidige PA-pakket.

Interesse?

Is uw interesse gewekt, log dan in met uw gegevens en meldt u aan voor het Federatie PA Pro-pakket.

Log in om aan te meldenLOG IN Wachtwoord vergeten?