Nieuws

Hieronder een overzicht van onze actuele nieuwsberichten.

vrijdag 23 oktober 2020

Webinar 24 november 2020

Bert Sonneveld (voorzitter Federatie van Assurantieclubs) gaat in gesprek met 'het veld' na het vertonen van een videoboodschap van de minister van Financiën Wopke Hoekstra over het belang en de impact van onafhankelijk financieel adviseurs. Hoe zien we het provisieverbod? Wat moeten we nu met actieve transparantie? En schaffen we PE af door PA op te waarderen? 

Een pittig gesprek met 'het veld'. Op dinsdag 24 november vanaf 15:30 uur.

Opgeven kan door hier te klikken


dinsdag 25 augustus 2020

Kim Cremers benoemd tot vicevoorzitter

Het bestuur heeft besloten om Kim Cremers te benoemen tot vicevoorzitter van LAC Zuid.

Deze benoeming was noodzakelijk door het terugtreden van Corrie Terlingen uit ons bestuur. 

Wij feliciteren Kim met haar benoeming en wensen haar veel succes.


woensdag 01 juli 2020

Meld je nu aan en ontvang 25% korting op AM:

25% korting op AM:

Als lid van een assurantieclub die is aangesloten bij de Federatie van Assurantieclubs kom je in aanmerking voor een korting van 25% op ochtendnieuwsbrief AMsignalen en lees je onbeperkt alle artikelen op AMweb.

AM is belangrijk voor veel financieel dienstverleners in hun behoefte aan kwalitatief nieuws en informatie over hun vak. Sinds een paar maanden kan je per maand op AMweb maximaal 2 artikelen lezen. Voor meer artikelen moet je betalen.  

Wil je de ochtendnieuwsbrief blijven ontvangen en alles blijven lezen op AMweb?

Maak dan nu gebruik van het scherpe collectieve aanbod met 25% korting voor leden van assurantieclubs die zijn aangesloten bij de Federatie van Assurantieclubs! Aanmelden kan door hier te klikken

Met zo'n abonnement blijf je de dagelijkse ochtendnieuwsbrief ontvangen en lees je onbeperkt alle artikelen op AMweb. AM verwelkomt je graag als AMmember, zodat je continu op de hoogte blijft van alle ins- en outs in de verzekeringsmarkt. 


zaterdag 28 maart 2020

Erelid Mart Beckers overleden

Vanochtend, 28 maart 2020, hebben wij, nog steeds vol ongeloof,  het treurige bericht ontvangen dat ons erelid Mart Beckers afgelopen nacht is overleden.

Een bijzondere man die vele jaren lang, vol enthousiasme en betrokkenheid ons allemaal heeft geïnspireerd.

Wat zullen wij hem gaan missen!!

Wij condoleren Gerrie, kinderen, kleinkinderen en familie. Wij wensen hun heel veel kracht om dit grote gemis een plek te kunnen geven.

Bestuur LAC Zuid


woensdag 06 november 2019

LAC Zuid: groeibriljant onder de beroepsorganisaties.

De laatste tijd weten steeds meer ondernemers en medewerkers in de financiële dienstverlening de weg naar de Limburgse beroepsorganisatie LAC Zuid te vinden. De ledenaanwas stemt voorzitter Ralph Cadier uiteraard tevreden: “Het is mooi, dat steeds meer mensen onze activiteiten gaan waarderen. Met name de mix van netwerken en de mogelijkheden om kennis te vergaren spreekt veel van onze leden aan.”

Leden komen overigens uit alle geledingen van de financiële dienstverlening: Financiële adviseurs, schade-experts en medewerkers van verzekeraars, banken en intermediairs, makelaars, accountants, notarissen, advocaten en belastingadviseurs.

Breed scala
Cadier, zelf eigenaar van een assurantiekantoor, denkt dat de Limburgse vereniging haar populariteit ook eraan te danken heeft, dat een lidmaatschap veel te bieden heeft. En het betreft inderdaad een breed scala aan activiteiten en voordelen:
• lezingen;
• opleidingen;
• actualiteitsdagen;
• examentrainingen, gevolgd door WFT-examen;
• permanente educatie SEH/EFA;
• netwerkmogelijkheden;
• magazine De Beursbengel (t.w.v. € 47,50).

Nieuw: LinkedIn-groep
Ook op het digitale vlak blijft LAC Zuid niet achter en is onlangs een (gratis) LinkedIn-groep opgestart, óók voor niet-leden, waarin allerlei nieuwtjes en andere zaken uit het vakgebied met elkaar gedeeld worden. “Het zou mooi zijn, wanneer heel Limburg op het gebied van de financiële dienstverlening de weg naar dit gratis platform weet te vinden”, zo besluit Cadier.

Meer info of lid worden: www.laczuid.nl
LinkedIn-groep: www.linkedin.com/groups/12269707 (of zoek op “LAC Zuid”)