Nieuws

Hieronder een overzicht van onze actuele nieuwsberichten.

donderdag 07 november 2019

Welke workshops kunt u in 2020 verwachten?

In 2020 organiseren wij weer diverse workshops voor onze leden.

Naast de PE SEH en de PE WFT organiseren wij in 2020 ook "losse" workshops met diverse onderwerpen.

Via onze site en email ontvangt u alle informatie over deze workshops. 


woensdag 06 november 2019

LAC Zuid: groeibriljant onder de beroepsorganisaties.

De laatste tijd weten steeds meer ondernemers en medewerkers in de financiële dienstverlening de weg naar de Limburgse beroepsorganisatie LAC Zuid te vinden. De ledenaanwas stemt voorzitter Ralph Cadier uiteraard tevreden: “Het is mooi, dat steeds meer mensen onze activiteiten gaan waarderen. Met name de mix van netwerken en de mogelijkheden om kennis te vergaren spreekt veel van onze leden aan.”

Leden komen overigens uit alle geledingen van de financiële dienstverlening: Financiële adviseurs, schade-experts en medewerkers van verzekeraars, banken en intermediairs, makelaars, accountants, notarissen, advocaten en belastingadviseurs.

Breed scala
Cadier, zelf eigenaar van een assurantiekantoor, denkt dat de Limburgse vereniging haar populariteit ook eraan te danken heeft, dat een lidmaatschap veel te bieden heeft. En het betreft inderdaad een breed scala aan activiteiten en voordelen:
• lezingen;
• opleidingen;
• actualiteitsdagen;
• examentrainingen, gevolgd door WFT-examen;
• permanente educatie SEH/EFA;
• netwerkmogelijkheden;
• magazine De Beursbengel (t.w.v. € 47,50).

Nieuw: LinkedIn-groep
Ook op het digitale vlak blijft LAC Zuid niet achter en is onlangs een (gratis) LinkedIn-groep opgestart, óók voor niet-leden, waarin allerlei nieuwtjes en andere zaken uit het vakgebied met elkaar gedeeld worden. “Het zou mooi zijn, wanneer heel Limburg op het gebied van de financiële dienstverlening de weg naar dit gratis platform weet te vinden”, zo besluit Cadier.

Meer info of lid worden: www.laczuid.nl
LinkedIn-groep: www.linkedin.com/groups/12269707 (of zoek op “LAC Zuid”)


dinsdag 05 november 2019

Gratis kaarten am:dag 26 november 2019 voor leden van LAC Zuid

Wij zijn er ook dit jaar weer in geslaagd, via de Federatie van Assurantieclubs, gratis toegangskaarten voor u als intermediair te regelen voor de am:dag op 26 november 2019 in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam.