PE-WFT 2022-2025 e-learning en examen in de regio

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij bieden u, in samenwerking met Interfin, examentrainingen aan inclusief het PE-examen. U kunt dus op dézelfde locatie direct na de training uw examen afleggen.

Hoe werkt het verder?

In de e-learning treft u naast het studiemateriaal tevens oefenvragen en proefexamens aan. U kunt op maat studeren, extra oefenstof raadplegen voor die onderwerpen die uw (extra) aandacht verdienen. Wanneer u zich aanmeldt voor de examentraining ontvangt u per mail aparte inloggegevens voor de e-learning, door een speciale koppeling is het niet nodig is om een apart account aan te maken. U hoeft zich dus niet meer te registreren maar kunt gelijk gebruik maken van de e-learningomgeving.

Alleen e-learning of alleen examen mogelijk?

Uiteraard is het ook mogelijk om alleen van de e-learning gebruik te maken. U kiest op onze inschrijfpagina voor “e-learning”. De kosten zijn € 45,--

Een “los” examen kunt u boeken bij een toetslocatie bij u in de omgeving, op de door u gewenste datum en tijd. U kiest op onze inschrijfpagina voor 'landelijk examen'

Hoe kan ik mij aanmelden?

Log in op onze site, ga naar agenda en kies de datum. Aanmelden is daar mogelijk. 

Tot slot: Voor de bedrijfsleden van LAC Zuid geldt dat deze informatie ook van toepassing is voor alle medewerkers van het kantoor. Zij kunnen ook van deze faciliteit(en) gebruik maken.

Mochten er nog vragen zijn dan kunt u contact met ons opnemen, bij voorkeur per mail: info@laczuid.nl