Excursie : Bezoek Oorlogsmuseum, lezing “moeilijk verzekerbare risico’s” met aansluitend aspergediner

dinsdag 21 mei 2019 om 12:30

 

Deze tijd van het jaar is traditioneel de tijd van de asperges, zeker in het Limburgse! Onze "commissie Noord" heeft voor deze middag een programma samengesteld. 

Wij willen u graag uitnodigen om deze middag het nuttige en het aangename te combineren.

We starten met een rondleiding in het Oorlogsmuseum te Overloon, aansluitend is er gelegenheid om zelf het museum te bekijken. We starten om 13.00 uur, ontvangst , met koffie en vlaai, is vanaf 12.30 uur.  

Vanaf 15.30 uur worden we verwacht in restaurant de Vonkel in Grubbenvorst. Daar start om uiterlijk 16.00 uur de inleiding door onze spreker Gert-Jan Paauw, specialist Verzekeringstechniek bij de Vereende.

Hij gaat aan de hand van praktijkvoorbeelden uitleggen welke risico’s moeilijk te verzekeren zijn (of niet verzekerbaar zijn). Hierbij komen de acceptatievragen specifiek aan de orde en de uiteindelijke beslissing over wel of geen acceptatie. Aan het einde van zijn inleiding behandelt hij diverse casussen die interactief met ons worden besproken.

Vanaf 17.00 uur wordt er dan een 3 gangen aspergediner geserveerd. Het einde is voorzien rond de klok van 19.00/19.30 uur.

De eigen bijdrage bedraagt voor u als lid € 37,50. Daarin is begrepen de toegang tot en de rondleiding in het Oorlogsmuseum, koffie en vlaai en het 3 gangen aspergemenu. Drank is voor eigen rekening.   

 

 

Locatie

Overloon, Oorlogsmuseum en Grubbenvorst, De Vonkel

Spreker

Gert-Jan Paauw, specialist Verzekeringstechniek bij de Vereende

Kosten leden

€ 37,50

Kosten niet leden

€ 47,50

30 inschrijvingen

Minimum aantal inschrijvingen

15

Maximum aantal inschrijvingen

50

Terug