Lezing : Lunchbijeenkomst: Social Media Marketing Workshop

dinsdag 28 juni 2022 om 12:00

 

Ziet u door de bomen het bos nog?

LinkedIn, Facebook, Instagram, kortom Social Media. Wat kan ik er mee? Hoe kan ik het doelgericht inzetten binnen mijn bedrijf? Hoe kan ik adverteren voor de doelgroep(en) die ik wil bereiken?

Zo maar een aantal vragen waar we tijdens onze laatste (lunch)bijeenkomst voor de zomervakantie een antwoord op krijgen.

 

De sprekers zijn:

 

John Linssen, algemeen directeur en Jur Linssen, commercieel manager

van 

DeMarktwijzer

Zij verzorgen voor ons een:

 

Social Media Marketing Workshop

 

Wat is de Marktwijzer?

Hun ambitie was in 2016, het jaar dat DeMarktwijzer is opgericht, om MKB-ondernemers te helpen en te ontzorgen op het gebied van social media marketing en jonge talenten de kans te bieden om relevante praktijkervaring op het gebied van social media marketing op te doen. Op de dag van vandaag zijn zij een expert op het gebied van social media marketing voor MKB-ondernemers, zowel in de B2C als B2B sector. Ruim 300 MKB-ondernemers maken dagelijks gebruik van hun diensten.

Wat kunt u verwachten tijdens deze bijeenkomst?

Beide heren geven een workshop over hoe je social media op een professionele en effectieve manier kan inzetten om de ondernemersdoelstellingen te realiseren. Zij zullen tijdens deze sessie vooral stilstaan bij het doelgroep gericht adverteren op social media. Hoe je dus in feite meetbare campagnes kan inzetten die enkel gericht zijn op een vooraf ingestelde doelgroep.

Zij behandelen dus dit thema stap voor stap (wat je ermee kan bereiken, hoe je dit optimaal dient in te zetten en staan stil bij een aantal tips) en vertellen dit in een ondernemingsvriendelijke taal (en niet vanuit een vakjargon).

Programma

12.00 uur inloop, broodje, koffie/thee

12.30 uur start van de inleiding en

einde uiterlijk om 14.00 uur.

De eigen bijdrage (voor de lunch) bedraagt € 12,50 voor (bedrijfs)leden en hun medewerkers. Niet leden betalen een hoger bedrag.

Met vriendelijke groet,

Bestuur LAC Zuid

 

Locatie

Kasteel (Buitenplaats) Vaeshartelt, Weert 9, 6222 PG Maastricht

Spreker

John en Jur Linssen van de Marktwijzer

Kosten leden

€ 12,50

Kosten niet leden

€ 25,-

18 inschrijvingen

Minimum aantal inschrijvingen

15

Maximum aantal inschrijvingen

60

Bestand Terug