Lezing : Ronde tafel bijeenkomst met diverse onderwerpen

dinsdag 24 september 2019 om 19:00

 

Deze avond starten wij met een “ronde tafel” bijeenkomst met diverse onderwerpen.

Aanleiding

Regelmatig krijgen wij de vraag om over bepaalde onderwerpen in kleiner verband van gedachten te kunnen wisselen. Daar willen wij nu invulling aan geven.

Opzet

Tijdens de bijeenkomst worden er 3 onderwerpen behandeld. De deelnemers worden verdeeld over deze onderwerpen. De gespreksleider licht het onderwerp toe en leidt verder de discussie en gedachtewisseling. De deelnemers kunnen vragen stellen en wisselen hun eigen ervaringen uit.  

De duur is maximaal 45 minuten per onderwerp: Start van de avond is om 19.00 uur, inloop vanaf 18.30 uur. Eindtijd is gepland tegen de klok van 21.30 uur.

Daarna kunnen we gezamenlijk nog napraten onder het genot van een drankje.  

Tafel 1 Risicomanagement: RIE en AVG

Remy Grand Jean is eigenaar van Risico-Consult. Hij verzorgt advies- en risico-rapportages voor het MKB. In hoeverre verschilt deze aanpak met onze huidige werkwijze? Hoe zit het met onze zorgplicht? Wat doen we met wet- en regelgeving (AVG, RI&E) bij een relatie? Wat zijn onze ervaringen?  

Tafel 2 Inkomensbeoordelingen voor ondernemers

Herman van Houten is directeur van Pentrax; een financiële dienstverlener, speciaal voor het midden- en kleinbedrijf, specialist in inkomensbeoordelingen voor ondernemers die een hypotheek willen aanvragen of een financiering rond willen krijgen. Hoe gaan zij om met financiële gegevens? Hoe beoordelen zij cijfers? Wat zijn onze ervaringen in de praktijk? 

Tafel 3: Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Eefje van Wijngaarde van Klaverblad verzekeringen neemt ons mee bij dit onderwerp. Hoe adviseren we een klant? Hoe gaan we om met de vele mogelijkheden/verscheidenheid in producten en aanbieders? Welke risico’s zijn daaraan verbonden voor de klant en voor ons als adviseur? Welke zaken zijn er van uw kant te melden vanuit de dagelijkse (advies)praktijk?

 

Locatie

Stein-Urmond, Hotel van der Valk

Spreker

worden binnenkort bekend gemaakt

Kosten leden

€ 0,-

Kosten niet leden

€ 0,-

21 inschrijvingen

Minimum aantal inschrijvingen

15

Maximum aantal inschrijvingen

50

Terug