Lezing : Jaarvergadering met aansluitend lezing

dinsdag 20 maart 2018 om 19:00

 

Wij nodigen u graag uit voor onze 65e jaarvergadering.

Het programma bestaat deze avond uit twee delen. Om 19.00 uur starten wij met onze algemene ledenvergadering waarin wij u verslag doen van de activiteiten in 2017, we stellen samen het financieel verslag vast over het jaar 2017. Daarnaast kijken we vooruit; wat zijn uw wensen in 2018 en wat kunt u van ons verwachten. Samen stellen we ook de begroting vast voor het jaar 2018.

De bestuurssamenstelling zal in 2018 gaan veranderen. In deze vergadering nemen wij afscheid van onze voorzitter Mart Beckers die te kennen heeft gegeven te willen terugtreden uit ons bestuur. Op deze plek willen wij Mart alvast bedanken voor zijn jarenlange inzet voor onze vereniging. In de vergadering gaan we hier nog uitgebreid op terug komen

Het voorstel van uw bestuur is om Ralph Cadier tot voorzitter te benoemen voor onze vereniging. De volledige agenda en de notulen van de vorige vergadering treft u onderstaand aan.

Na een korte pauze verwelkomen wij onze spreker voor deze avond in de persoon van Mr. Nino Pennino, advocaat en gespecialiseerd in aansprakelijkheid en letselschade.

Hij is auteur van "Letselschade voor dummies" en als advocaat voor slachtoffers bekend uit zaken zoals onder andere de Valkenburgse zedenzaak, de vliegramp MH17, zinloos geweld Gulpen, spookrijder A2, moord in opvanghuis Maastricht, ontploffing Bekkerveld en schoonmaakster maakt diepe val in de schouwburg Heerlen.

De heer Pennino zal, vanuit praktijkvoorbeelden, relevante actuele aspecten en pijnpunten aanstippen: aansprakelijkheid (verkeer, arbeid, medisch, geweld/zeden) verzekering (AVB, WAM, SVI) en (letsel)schade (verlies van arbeidsvermogen, smartengeld, rekenrente, fiscaal)  

 

 

 

Locatie

Maastricht, Hotel van der Valk

Spreker

Mr. Nino Pennino, advocaat bij Pennino Advocaten

Kosten leden

€ 0,-

Kosten niet leden

€ 0,-

27 inschrijvingen

Minimum aantal inschrijvingen

5

Maximum aantal inschrijvingen

50

Bestand Terug