Lezing : Privacyregels 2018 Zorg dat u er klaar voor bent!

dinsdag 26 september 2017 om 20:00

Volgend jaar zijn er nieuwe privacyregels van toepassing die grote invloed zullen hebben op de bedrijfsvoering van financieel dienstverleners. Veel ondernemingen zijn nog niet begonnen met de implementatie van de nieuwe regels. In mei 2018 is die nieuwe regelgeving echter wel een feit en de Autoriteit Persoonsgegevens heeft al aangegeven de naleving streng te zullen controleren. LAC Zuid gaat hier samen met Invictus McDeere uitgebreid aandacht aan besteden, zodat u goed voorbereid bent op de nieuwe regelgeving.

Invictus McDeere adviseert financieel dienstverleners op het unieke raakvlak van Compliance en Legal. Invictus McDeere brengt digitale modellenboeken en producten uit, ter ondersteuning van de bedrijfsvoering van de financieel dienstverlener: eigentijds vormgegeven, praktisch, actueel en vriendelijk geprijsd! Kijk voor meer informatie op www.invictusmcdeere.nl

Hans Zondag (1966) studeerde rechten in Groningen. Na zijn studie was hij officier bij de inlichtingendienst van de Koninklijke Marine, als tolk/vertaler Russisch. Vanaf 1991 werkte Hans bij een middelgroot advocatenkantoor in Rotterdam, jarenlang als advocaat-compagnon. Hij was auteur bij Kluwer en als docent verbonden aan de Beroepsopleiding advocatuur. In 2003 heeft hij McDeere advocaten in Rotterdam opgericht. Hans is als zeer ervaren advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht, arbeidsrecht en contractenrecht. En natuurlijk: in compliance.

Patrick Bout (1971) studeerde rechten in Rotterdam. Na zijn studie heeft hij jarenlang als bedrijfsjurist gewerkt in de zakelijke dienstverlening, vanaf 2005 bij De Hypothekers Associatie. Patrick heeft bij verschillende financiële dienstverleners de functie van Compliance Officer vervuld, onder andere bij de Blauwtrust Groep (De Hypothekers Associatie, Quion en Hypotrust). Hij is Executive Master of Compliance (VU) en docent bij de Leergang van de Stichting SIO. Patrick heeft in 2015 Invictus IC opgericht.

Onderaan deze pagina kunt u de presentatie downloaden.

Locatie

Maastricht, Hotel van der Valk

Spreker

Mr. Hans Zondag, advocaat en Mr. Patrick Bout, compliance officer

Kosten leden

€ 0,-

Kosten niet leden

€ 0,-

39 inschrijvingen

Minimum aantal inschrijvingen

15

Maximum aantal inschrijvingen

50

Bestand Terug