Workshop : Permanent Actueel Vakbekwaam

woensdag 20 december 2017 om 9:30

 

Iedere medewerker die klantcontact heeft dient aantoonbaar actueel vakbekwaam te zijn
 
Dit is een voorwaarde die van toepassing is op niet alleen de Wft-gediplomeerden, maar op iedereen die klantcontact heeft.
 
Op dit moment worden hiervoor abonnementen aangeboden waarbij de deelnemer wekelijks één of meerdere mails krijgt met een tekst die doorgelezen moet worden en afsluitend een vraag die beantwoord moet worden. Door de hectiek van de dagelijkse werkzaamheden komt men hier vaak niet toe en daarnaast is het een tijdrovende bezigheid.
 
LAC Zuid heeft samenwerking gezocht met WftLimburg in Maastricht. U kunt zich abonneren op Relevant Actueel Vakbekwaam-bijeenkomsten die tweemaal per jaar worden georganiseerd. Aan de hand van een presentatie wordt per module datgene behandeld wat actueel is en de groepsdiscussie maakt dat zo’n bijeenkomst levendig en nuttig is.

Wanneer?

Voor de actualiteiten van het tweede halfjaar 2017 staan de bijeenkomsten, 1 dagdeel, gepland op woensdag 20 december 2017 en woensdag 17 januari 2018.

De ochtendsessies starten om 09.30 uur, middagsessies starten om 13.30 uur.

Wilt u zich inschrijven voor woensdag 20 december 2017 om 13.30 klik hier, of voor woensdag 17 januari 2018 om 09.30 klik hier, of om 13.30 uur klik hier

Kosten?

Voor u als lid van LAC Zuid is de prijs € 50,-- per persoon. (normale prijs is € 57,50)

Locatie:

St. Hubertuslaan 8, Maastricht
 
Inschrijving is mogelijk door in te loggen op onze site en u aan te melden en te kiezen welk dagdeel uw voorkeur heeft.

Locatie

Maastricht, St. Hubertuslaan 8

Docent

Peter Menten

Kosten leden

€ 50,-

3 inschrijvingen

Minimum aantal inschrijvingen

5

Maximum aantal inschrijvingen

7

Terug